2 Ekim 2014 Perşembe

RÜYA HATIRLAMAK VE YAZMAK

Kainatta ki her şey bir amaç ve anlam üzerine yaratılmıştır. Bilmediğimiz, daha önce görmediğimiz şeylerle karşılaşmak, onları saçma veya anlamsız olarak etiketlememize neden olmamalıdır. Rüyalar söz konusu olduğunda da durum aynıdır. İlginç ve bilinmedik sahnelerle karşılaşmak onları anlamsız kılmaz. Aksine merak ve gizemi içinde taşıyan heyecan verici bir seyirdir çoğu kez rüyalar. Kendimiz ve bazen de kainat hakkında yalın ve som gerçekleri öğrenebileceğimiz nadir bilgi kaynaklarından biridir. Tamamen bedavadır. Doğru çözümlendiklerinde pozitif etkili birer iyileştirici güçtür rüyalar.
Psikiyatri ekollerinin ortak görüşü olan "Hatırlananlar değil, hatırlanmayanlar hastalık yapar" sözünden hareketle rüyalar, negatif inanç, enerji ve durumlarının anlaşılması ve deşifre edilmesi için benzersiz araçlardır. Ne var ki doğru kaydedilsin ve doğru bilgiyle analiz edilsin.


Rüyaları Yazmak

Rüyalarınızı yazdığınızda aslında beyninize yazarsınız. Alt beyinden gelen o sembolik mesajları üst beyninize kaydetmiş olursunuz. Böylece beynin bölümleri arasında eksik kalmış olan iletişim tamamlanmaya başlar. Başka bir deyişle Alt beyin, zamanında kaydettiği sorunların artık üstte ki bilinç tarafından farkedilmeye başladığını kabul eder.

Hatırlanan rüyaların kalemle kağıda yazılması doğru bir başlangıçtır. Beyin üzerinde yapılmış araştırmalar, parmakların beyinde kullandığı alanların büyüklüğünü ispat etmiştir.
http://www.nbeyin.com/content_detail-275-594-hayalet-elin-gizemi.html#.VC0WHIRvsad
Dolayısıyla tüm ayrıntısıyla yazdığınız her rüya farkındalık oluşturucu bir iyileştirici etkiyi de beraberinde getirir.
Uyanır uyanmaz, tuvalete gitmeden, bir şeyler atıştırmadan, konuşmadan yazmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi halde rüyaları birbirine karıştırabilir hatta unutabilirsiniz.